Тиждень кухара з 18.10.2021 по 22.10.2021

 18.10.2021 по 22.10.2021 проводився предметний тиждень з професії «Кухар».

Педагогічні працівники, майстри виробничого навчання та учні І - ІV  курсів були активними учасниками.

 Метою проведення тижня було формування пізнавального інтересу до вивчення спеціальних  предметів з професії “Кухар”, виховання любові до обраної професії, наполегливості у досягненні поставленої мети, почуття відповідальності та взаємоповаги. 

Проведення тижня відбувалось за сценарієм :

ПОНЕДІЛОК – 18.10.21: Оголошення та виставлення стіннівок на кулінарну тематику.

     

19.10.2021 рік - до  уваги учнів надано  виховну годину майстра виробничого навчання Білик Л.В.  на тему «Кухарська справа – не ремесло, а мистецтво», а також запорошено прийняти участь у вікторині  «Самий ЕРУДОВАНИЙ».

20.10.2021 рік - працівники «кухарської справи» отримали вітання з святом та запропонували конкурс знайти назвати пісні про їжу.

 

 

21.10.2021рік  майстри виробничого навчання М.В. Логина та О.А. Григоренко розповіли учням про українську страву «Вареники» та «Цікаві факти з професії», конкурс «Закінчити прислів’я»

  

22.10.2021 р. – Л.В .Драгуновська провела пізнавальний захід «Цікава кулінарія»